}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

De akoestiek in een zwembad

Naadloze akoestische plafonds

Volledig plan op maat

Volledige installatie van A tot Z

Home » Akoestiek zwembad

De akoestiek is in een zwembad van groot belang. De meeste zwembaden hebben wel een nagalm of echo, voornamelijk openbare zwembaden. Toch wilt u voorkomen dat mensen hinder ervaren wat betreft de akoestiek. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, moeten mensen elkaar wel goed kunnen verstaan en tot rust kunnen komen. Bij Pennings Akoestisch Afbouwen bieden we diverse oplossingen aan om de echo en nagalm in uw zwembad te reduceren.

De akoestiek verbeteren in elk type zwembad

Om het gebruikerscomfort in uw zwembad te vergroten, is een goede akoestiek een goede eerste stap. Wij bieden dan ook diverse oplossingen om hierbij te helpen. Onze geluiddempende akoestische plafonds zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor zwembaden. Deze plafonds zorgen voor minder nagalm en echo en hebben bovendien een unieke uitstraling. Er zijn natuurlijk ook andere oplossingen om de geluidsabsorptie te verhogen en de echo en nagalm te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan akoestische panelen of platen, akoestische spuitpleisters en akoestische schilderijen.

Voorzie uw zwembad van een akoestische oplossing op maat

Wilt u de akoestiek in uw zwembad verbeteren met de hulp van onze ervaren experts uit Rosmalen, nabij Den Bosch? Wij voorzien u graag van een oplossing op maat. Neem bij interesse contact met ons op via 073 – 6910527 of info@penningsgroep.com. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.