}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Naadloos akoestisch plafond

Verkorten nagalmtijd, verminderen echo

Naadloze akoestische plafonds of naadloze akoestische stucplafonds zijn prachtig! Voor wie hoge eisen stelt aan afwerking biedt Pennings Akoestiek deze complete akoestische oplossing. Naadloze akoestische plafonds zijn niet alleen mooi om te zien, maar ze doen ook nog wat ze moeten doen: optimaal nagalm verminderen door maximale geluidabsorptie. De akoestische prestaties van de naadloze akoestische stucplafonds van Pennings Akoestisch Afbouwen zijn ongeëvenaard. Maar dat niet alleen.

Het is een staaltje vakmanschap, dat Pennings Akoestisch Afbouwen dankzij jarenlange ervaring tot in de kleinste details beheerst. Voordat het naadloze akoestische plafond wordt aangebracht is er heel wat aan voorafgegaan. Soms overleg met de architect, altijd nauw contact met de opdrachtgever. Want het gaat niet alleen om de akoestische prestaties, maar ook om de eshetische kwaliteiten. En die zijn bij Pennings Akoestisch Afbouwen in goede handen. Naadloos afgewerkt met de beste kwaliteit stucwerk voor een optimaal resultaat.

Geschikt voor elk interieur

Bijzonder is dat deze oplossingen op elke interieur zijn af te stemmen en voor elke ruimte geschikt te maken zijn. Ongeachte de grootte of vorm, want Pennings Akoestisch Afbouwen is specialist in akoestische maatwerkoplossingen. Het naadloze akoestisch plafond is strak en glad en zorgt ervoor dat u geen last heb van echo, nagalm of dat u elkaar niet goed kunt verstaan. Dat maakt ze geschikt voor onder meer musea, kantoren, woningen, concertzalen, zwembaden en studio’s. De akoestiekspecialisten van Pennings Akoestisch Afbouwen adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook over de kleuren, want een akoestisch plafond kan in vrijwel alle kleuren worden uitgevoerd.

Echo verminderen in stijl

Een naadloos akoestische plafond vermindert echo in stijl! Want naast de functionaliteit zin vrijwel alle vormen en kleuren mogelijk zodat ze ook zijn af te stemmen op het interieur van uw woonkamer, kantoor, bedrijfsruimte, winkel, studio of werkkamer. Pennings Akoestisch Afbouwen adviseert u ook over bijvoorbeeld inbouwverlichting en leidingen en dergelijke, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van de beste akoestiek.

Naadloos Akoestisch plafond van Pennings Akoestisch Afbouwen

Waarom benoemen we een naadloos akoestisch plafond als een apart product? Dat komt omdat een naadloos afwerkt stucplafond met akoestische eigenschappen vakmanschap vereist. En vakmanschap vindt u bij Pennings Akoestiek. We hebben jarenlange ervaring met het monteren en afwerken. Ervaring en expertise. Dat laatste is nodig omdat u ervan verzekerd wilt zijn dat deze oplossing ook het best past bij uw situatie.

Nagalmberekening

Wat dat betreft gaan we grondig te werk. Door vooraf – dat kan meestal van tekening – goed in kaart te brengen aan welke akoestische prestaties moet worden voldaan. U wilt immers jarenlang kunnen genieten van een strakke naadloze afwerking. En dan vindt u in Pennings Akoestiek écht een partner die gaat voor de beste akoestische oplossing!

Wat mag u van ons vrijblijvend verwachten? Een akoestisch ontwerp met daarin de bijbehorende akoestische berekening, het verschil van akoestiek d.m.v. interactieve geluidsfragmenten de en een passende naadloze plafondoplossingen. 

Meer informatie over een naadloos akoestisch plafond

Zou u graag meer te weten komen over het verbeteren van de akoestiek en de akoestische oplossingen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Pennings vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.