}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestische plafondbekleding

Akoestische spuitpleister voor naadloze plafondbekleding

Voor elke vorm plafond

Pennings Akoestisch Afbouwen biedt akoestische materialen en oplossingen in vele vormen en maten. Een daarvan is akoestische spuitpleister als een effectieve en veelal decoratieve vorm van akoestische plafondbekleding. Decoratief en esthetisch, want met de akoestische spuitpleister is een naadloos akoestisch plafond te realiseren. Deze naadloze oplossing is naast de akoestische prestaties ook in esthetisch opzicht onderscheidend.

Voor welke ruimtes zijn deze plafonds geschikt?

Naadloze akoestische plafondbekleding is zeer geschikt voor ruimtes, waarin door ruimtegebrek geen mogelijkheid is voor een verlaagd plafondsysteem als akoestische oplossing. Denk bijvoorbeeld aan gewelfde plafonds. De geluidsabsorberende akoestische spuitpleisters zijn vaak ook in de ogen van de architect de ideale oplossing om nagalm te verminderen en geluidsabsorptie te vergroten. Het voordeel is dat het relatief eenvoudig op bijvoorbeeld op reliëfplafonds of gewelfde plafond zijn toe te passen. Dat maakt het bijvoorbeeld zeer geschikt voor oude, historische gebouwen, maar vaak ook voor oude woningen en andere historische panden. Uiteraard kan deze oplossing ook toegepast worden in een moderne omgeving om bijvoorbeeld de akoestiek in de woonkamer, op kantoor of in het zwembad te verbeteren.

Wat zijn de voordelen?

Groot voordeel van deze methode om de nagalm te verminderen, is dat er geen ingewikkelde constructies hoeven te worden toegepast. De akoestische spuitpleisters kunnen bovendien uitstekend worden afgestemd op elke interieur. De kleurmogelijkheden zijn immers eindeloos.

Meer geluidscomfort

De allerbeste akoestiek door de vakmensen van Pennings Akoestisch Afbouwen.
De fysieke belevingsruimte blijft door de akoestische spuitpleister immers in takt, terwijl het geluidscomfort aanzienlijk wordt verhoogd. De akoestische prestaties zijn verrassend goed. Pennings Akoestisch Afbouwen werkt hierbij met de beste materialen én met de beste medewerkers. Vakmensen met verstand van zaken en ervaring, voor wie alleen het beste resultaat geldt. En dat resultaat zie je als de akoestische spuitpleister is aangebracht en afgewerkt.

Meer informatie over een akoestische plafondbekleding

Zou u graag meer te weten komen over het verbeteren van de akoestiek en de akoestische oplossingen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Pennings vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.