}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestisch klimaat plafond

Aangenaam klimaat met akoestisch plafond

Akoestische klimaatplafond vermijdt weerkaatsen geluid

Een naadloos akoestisch klimaatplafond combineert akoestisch comfort met temperatuurbeheersing en niet te vergeten: met een fraaie uitstraling. Het naadloos akoestisch klimaatplafond wordt vooral toegepast in kantoren, waar een optimale geluidsabsorptie en een aangename werktemperatuur gewenst zijn. Dit geldt uiteraard ook voor kantoor aan huis. Akoestische oplossingen met een duurzaam karakter!

Geen radiatoren en geen nagalm en echo

Verwarming in de koude maanden en verkoeling in de zomermaanden zonder de aanwezigheid van storende radiatoren om te verwarmen of grote installaties voor airconditioning. En dat in combinatie met perfecte geluidsabsorptie. Geen hinderlijke nagalm meer, maar wel een prettig werk- en leefklimaat door de beste akoestische prestaties.

Prettig klimaat en akoestiek voor grotere ruimtes

Bovendien zijn de naadloze akoestische klimaatplafonds een aanwinst voor elk interieur. Ze zijn strak en glad en uitermate geschikt voor grotere oppervlaktes, zoals in kantoren, musea, grote bedrijfsruimtes, studio’s en villa’s. Het is een akoestische oplossing die het beste van twee werelden combineert: de beste akoestiek en aangenaam klimaat. Dt is ook Pennings Akoestisch Afbouwen.

Waarom een akoestisch klimaatplafond?

Een akoestische klimaatplafond is niet alleen voor een goede akoestiek en aangenaam binnenklimaat, maar zorgt ook voor minder uitval op de werkvloer. Het maakt een einde aan tochtige werkplekken en voortdurend wisselende temperaturen. Het is gezonder, aangenamer en leidt tot minder ziekteverzuim. En minder ziekteverzuim leidt tot een succesvollere onderneming. En dat wilt u toch ook? Informeer naar onze (naadloze) mogelijkheden. Een akoestische klimaatplafond wordt door Pennings Akoestisch Afbouwen eventueel fraai afgewerkt met stucwerk.

Meer informatie over een akoestisch klimaat plafond

Zou u graag meer te weten komen over het verbeteren van de akoestiek en de akoestische oplossingen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Pennings vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.