}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestische oplossingen

Pennings Akoestiek natuurlijk!

Voor elk akoestisch probleem een oplossing

Wanneer zijn een nagalm en echo hinderlijk en wanneer wordt geluid als onprettig ervaren en spreek je van een akoestisch probleem? Dat bepalen wij niet, dat bepaalt u zelf.

Pennings Akoestiek kiest bewust voor een betrokken en persoonlijke benadering. De akoestiek verbeteren door middel van een duurzame en akoestische oplossing, dat is wat wij doen. Hierbij gaat het niet alleen om de functionele toepassing van onze akoestische plafonds, wanden, panelen en wandpanelen; het gaat er ook om dat de oplossing aansluit bij de architectuur of inrichting van de ruimte, uw persoonlijke wensen en uiteraard het akoestisch probleem oplost.

 

Mogelijkheden akoestische oplossingen

De akoestiek verbeteren kan op verschillende manieren en daarom zijn er diverse akoestische oplossingen mogelijk. Zo kan voor uw bedrijfspand een naadloos akoestisch plafond de beste oplossing zijn voor uw akoestiek probleem; voor de kleinere werkplek zijn akoestische panelen of akoestische platen een goede oplossing om de nagalm en echo te verminderen.

Wilt u in uw woonkamer de akoestiek verbeteren, dan heeft u natuurlijk ook te maken met het interieur. Akoestische schilderijen kunnen dan een praktische en modieuze oplossing zijn.
Benieuwd welke oplossing het beste op uw situatie en wensen aansluit? Wanneer u Pennings Akoestiek inschakelt, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zoeken de perfecte oplossing om de nagalm en echo te verminderen tot een prettig en comfortabel geluidsniveau.

 

Akoestische producten en materialen

Pennings Akoestiek biedt akoestische producten en materialen voor uw woning, kantoor, zwembad, museum, bedrijfspand, concertzaal of studio om uw akoestische probleem op te lossen. Hiervoor maken wij gebruik van een uitgekiende productrange akoestische oplossingen en producten, welke allen in het teken staan van het optimaliseren van de akoestiek.

Onze projecten

Weten wat er op het gebied van akoestiekverbetering mogelijk is en/of wilt u graag een indruk krijgen hoe akoestiek eruitziet? Wij geven u graag een indruk met een greep uit onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een indruk van onze aanpak en het eindresultaat.

Meer informatie akoestische oplossingen

Zou u graag meer te weten komen over het verbeteren van de akoestiek en de akoestische oplossingen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Pennings vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.