}

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

Akoestiek in de horeca

Betere akoestiek in uw restaurant

Geen nagalm en echo in uw restaurant

Geluidoverlast staat hoog genoteerd in de ergernis top-10. Zeker in situaties in de horeca waar muziek wordt afgespeeld of veel wordt gepraat. Het is dan zaak om ervoor te zorgen dat het geluid niet op hinderlijke wijze door muren of plafonds dringt en dat de akoestiek in uw restaurant verbetert. Tegelijkertijd is het van belang dat de geluidskwaliteit voor de bezoeker optimaal is. Pennings Akoestisch Afbouwen beschikt over alle mogelijkheden om in uw restaurant of zaal voor een maximale geluidsabsorptie zorgen. Voor restaurants bijvoorbeeld gelden weer andere eisen. Daar gaat het vaak om een gesprek zonder gehinderd te worden door holle klanken en vervelende nagalm.

Akoestiek in een restaurant

De akoestische oplossing moet er dus op gericht zijn om de nagalmtijd te verkorten. Bovendien is een restaurant een sfeerplek bij uitstek. Daarmee moet rekening worden gehouden met de keuze voor de akoestische oplossing en akoestische materialen. Afhankelijk van de ruimte en inrichting kunnen akoestische plafonds uitkomst bieden, die geheel op het interieur zijn af te stemmen.

Meer informatie akoestische oplossingen in de horeca

Zou u graag meer te weten komen over het verbeteren van de akoestiek en de akoestische oplossingen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Pennings vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.