Mail ons(073) 691-0527

Nieuwsoverzicht

Akoestische eilanden voor Koning Willem I College | 09-05-2018

Het Koning Willem I College in Den Bosch biedt honderden leerlingen dagelijks uitstekend onderwijs. De kwaliteit van het onderwijs wordt niet alleen bepaald door de leraren en leraressen. Ook de omgeving speelt daarbij een rol en meer specifiek: een goede akoestiek draagt bij aan het concentratievermogen van leerlingen.

Lees meer >
Naadloze akoestische plafonds in strak interieur Hoogheemraadschap | 09-05-2018

Het gebouw van Hoogheemraadschap Delft is een ontwerp van Mecanoo Architecten. Een open en transparant ruimtelijk ontwerp, waardoor extra aandacht nodig is voor akoestische oplossingen.

Lees meer >
Naadloos akoestische plafond in horeca | 09-05-2018

Het Princeville Van der Valk hotel en restaurant langs de A16 ter hoogte van Breda is een ontmoetingsplaats voor het bedrijfsleven. In het restaurant worden dagelijks belangrijke zakelijke gesprekken gevoerd en contracten afgesloten en succesvolle onderhandelingen met een handdruk beklonken.

Lees meer >
Akoestisch spuitwerk in Strijp TQ | 09-05-2018

Philips is niet alleen een begrip in Eindoven, maar in geheel Nederland en zelfs tot ver over onze landsgrenzen. Eindhoven heeft de betekenis van Philips voor de stad uitstekend begrepen. Voormalige bedrijfspanden van Philips hebben de afgelopen jaren een nieuwe bestemming gekregen.

Lees meer >
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Nieuws over akoestiek

Alles over akoestische plafonds, wanden en andere oplossingen

Akoestiek verbeteren - Pennings AkoestiekIn deze nieuwssectie vindt u relevante nieuwsberichten over akoestische plafonds, wanden, eilanden en andere producten. Dit kunnen interessante projecten zijn, waar Pennings Akoestiek bij betrokken is en waar gekozen is voor bijzondere oplossingen om de akoestiek te verbeteren. Ook kunnen dit berichten zijn over onze organisatie, onze partners en over nieuwe akoestische producten. Heeft u onze nieuwebrief over akoestiek nog niet ontvangen, waarin u alles leest over het verminderen van nagalm en het verhogen van de geluidsabsorptie door bijvoorbeeld akoestische plafonds, akoestische panelen of akoestische spuitpleister? Meldt u zich dan nu aan. Nieuws over akoestiek is interessant en leuk om te lezen!