Mail ons(073) 691-0527

Geen nagalm meer in uw zwembad

Akoestiek in zwembaden - Pennings Akoestie

Heeft uw zwembad de beste akoestische oplossing?

Ook zwembaden vragen om een specialistische kijk op akoestiek. Nagalm en echo zijn eerder regel dan uitzondering in de meeste zwembaden. In privézembaden is dat doorgaans iets minder dan n publieke zembaden, waar het vaak slecht is gesteld met de akoestiek.  Uw zwembad is een ontspanningsruimte, waar u in alle rust kunt genieten en waar tegelijkertijd kinderen kunnen spetteren en plonzen zonder dat u daar teveel hinder van ondervindt.

Althans zo zou het moeten zijn. De akoestiek van uw zwembad - of de akoestische oplossing - zou moeten worden afgestemd om het gebruikescomfort. Je moet elkaar makkelijk kunnen verstaan, geluidshinder moet er niet zijn en zeker ook geen schelle geluiden. De nagalmreducerende en geluiddempende akoestische plafonds van Pennings Akoestiek kunnen een oplossing zijn om nagalm en echo te reduceren. Deze akoestische plafonds zijn gemaakt van gerecycled glas, verlijmd met vochtbestendige epoxyhars. En dat maakt ze bij uitstek geschikt om de akoestiek in zwembaden en sauna'te verbeteren.

Nagalm verdwijnt

De nagalm in het zwembad verdwijnt en geluidsabsorptie is maximaal. De akoestische materialen en producten van Pennings Akoestiek zijn zeer geschikt voor zwembaden en sauna’s. En niet onbelangrijk: uw zwembad behoudt zijn unieke uitstraling. Andere mogelijkheden om de nagalm in het zwembad te verminderen en de geluidsabsorptie te verhogen zijn akoestische panelen of platen, akoestische spuitpleister en akoestische eilanden. In sommige gevallen bieden ook akoestische schilderijen een uitstekende oplossing.

Effect akoestische materialen Akoestisch plafond in zwembad - Pennings Akoestiek

Het is bij de keuze voor de akoestische oplossing natuurlijk belangrijk om te weten of deze gaat werken en de nagalm daadwerkelijk in uw zwembad verdwijnt. Vooraf de nagalm berekenen is dan aan te bevelen. Pennings Akoestiek doet dat met het 3-stappenakoestiekplan. Hiermee meten we de nagalmtijd, bieden we een akoestiekoplossing met daarbij aangegeven het effect op de nagalm. U ziet direct dat de oplossing leidt tot het verkorten van de nagalmtijd.

Akoestiek in zwembaden

Wilt u meer weten over
akoestiek in zwembaden?
Neem telefonisch contact met ons op via 073-691 0527(073) 691-0527 ofStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.comStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.com