Mail ons(073) 691-0527

Specialist in nagalm verminderen

Akoestiek op kantoor - Pennings AkoestiekHinderlijke nagalm goed te verhelpen

Nagalm wordt vaak als hinderlijk ervaren als je met iemand wilt praten, al hangt het vaak ook af van de functie van de ruimte af. Nagalm in de woonkamer worrdt als onplezieriger ervaren dan nagalm in een kerk. Het wordt veroorzaakt doordat geluid vaak op harde en gladde oppervlakten wordt terugkaatst. Het teruggekaatste geluid vermengt zich dan met het oorspronkelijke geluid. Dit is niet alleen storend bij gesprekken in de woonkamer, maar ook bij het luisteren naar muziek. Pennings Akoestiek brengt de nagalm gemiddeld met 300% terug.

Akoestische oplossingen

Hiervoor hebben we talloze akoestische oplossingen die de nagalm verminderen en de geluidsabsorptie verhogen. Akoestiek verbeteren kan bijvoorbeeld met naadloze akoestische plafonds, akoestische panelen, akoestisch spuitwerk, akoestische wanden, akoestisch eilanden en zelfs met akoestische schilderijen, waarmee u ook uw interieur kunt opwaarderen, hebben we het 3-stappenakoestiekplan ontwikkeld. Dit plan brengt de nagalm en bijbehorende oplossing in kaart. zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor akoestsiche verrassingen komt te staan.

Nagalm verminderen

Wilt u meer weten over
nagalm verminderen?
Neem telefonisch contact met ons op via 073-691 0527(073) 691-0527 ofStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.comStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.com