Mail ons(073) 691-0527

Geluidsoverlast kennen we allemaal

Geluidsoverlast - Pennings AkoestiekGeluidsoverlast goed te bestrijden

Iedereen heeft wel eens te maken gehad met geluidsoverlast: de muziek die bij de buren regelmatig elk gesprek overstemt of de bovenburen, die hun nieuwe pakketvloer meer waarderen dan u. Ook op grotere schaal komt geluidshinder voor. Het is er in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan geluidshinder op de werkvloer, zoals in productie-omgevingen vaak het geval is. Dan worden er gehoorbeschermende maatregelen genomen. Het probleem wordt ook door de overheid erkend, die normen voor geluidoverlast heeft vastgesteld.

Oplossingen geluidsoverlast

Gelukkig zijn er talloze oplossingen om geluidshinder en geluidsoverlast te bestrijden. Pennings Akoestiek biedt talloze geluidsisolerende en akoestiekverbeterende oplossingen die toepasbaar zijn op verschillende ruimtes en omgevingen. Oplossingen die niet alleen de mate van geluidsoverlast beperken, maar ook de akoestiek vebeteren en het geluidscomfort verhogen.

Normen geluidsoverlast

Gemeentes stellen zelf de normen voor geluidsoverlast, die bijvoorbeeld wordt veroorzaakt door buren, vast. Het spreekt voor zich dat het preventief aanpakken van geluidsoverlast de voorkeur verdient. Dat gebeurt bijvoorbeeld bij concertzalen, poppodia, studio’s en theaters, maar ook bij particuliere woningen met een thuisbioscoop of een muziekkamer. Je kunt natuurlijk de wanden bekleden met eierdozen; je kunt ook kiezen voor de duurzame en o zo fraaie, esthetische oplossingen van Pennings Akoestiek voor muren, plafond en vloer.

Geluidsoverlast verminderen

Wilt u meer weten over
geluidsoverlast verminderen?
Neem telefonisch contact met ons op via 073-691 0527(073) 691-0527 ofStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.comStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.com