Mail ons(073) 691-0527

Akoestische spuitpleister voor naadloze plafondbekleding

Akoestische panelen met akoestische spuitpleister - Pennings Akoestiek

Voor elke vorm plafond

Pennings Akoestiek biedt akoestische materialen en oplossingen in vele vormen en maten. Een daarvan is akoestische spuitpleister als een effectieve en veelal decoratieve vorm van akoestische plafondbekleding. Decoratief en esthetisch, want met de akoestische spuitpleister is een naadloos akoestisch plafond te realiseren. Deze naadloze oplossing is naast de akoestische prestaties ook in esthetisch opzicht onderscheidend.

Voor welke ruimtes geschikt?

Naadloze akoestische plafondbekleding is zeer geschikt voor ruimtes, waarin door ruimtegebrek geen mogelijkheid is voor een verlaagd plafondsysteem als akoestische oplossing. Denk bijvoorbeeld aan gewelfde plafonds. De geluidsabsorberende akoestische spuitpleisters zijn vaak ook in de ogen van de architect de ideale oplossing om nagalm te verminderen en geluidsabsorptie te vergroten. Het voordeel is dat het relatief eenvoudig op bijvoorbeeld op reliëfplafonds of gewelfde plafond zijn toe te passen. Dat maakt het bijvoorbeeld zeer geschikt voor oude, historische gebouwen, maar vaak ook voor oude woningen en andere historische panden. Uiteraard kan deze oplossing ook toegepast worden in een moderne omgeving om bijvoorbeeld de akoestiek in de woonkamer, op kantoor of in het zwembad te verbeteren.

Voordelen

Groot voordeel van deze methode om de nagalm te verminderen, is dat er geen ingewikkelde constructies hoeven te worden toegepast. De akoestische spuitpleisters kunnen bovendien uitstekend worden afgestemd op elke interieur. De kleurmogelijkheden zijn immers eindeloos.

Meer geluidscomfort

Beste akoestiek door de beste vakmensen!akoestische spuitpleister - Pennings Akoestiek

De fysieke belevingsruimte blijft door de akoestische spuitpleister immers in takt, terwijl het geluidscomfort aanzienlijk wordt verhoogd. De akoestische prestaties zijn verrassend goed. Pennings Akoestiek werkt hierbij met de beste materialen én met de beste medewerkers. Vakmensen met verstand van zaken en ervaring, voor wie alleen het beste resultaat geldt. En dat resultaat zie je als de akoestische spuitpleister is aangebracht en afgewerkt.