Mail ons(073) 691-0527

Akoestische panelen: geluidsabsorptie, ideaal voor kleiner ruimte

Akoestische panelen - Pennings Akoestiek

Akoestische panelen: minder nagalm en echo

Of u nu thuis bent of op uw werk: een slechte akoestiek is niet bevorderlijk voor een goede communicatie. Akoestische panelen voor wand en plafond zorgen ervoor dat u door voldoende geluidsabsorptie weer verstaanbaar bent zonder hinderlijke nagalm of echo. Het voordeel van akoestische panelen is dat ze de perfecte oplossing vormen in situaties waar grootschalige akoestische oplossingen gewoonweg niet passen en u de akoestiek verbeteren wil. Of het gaat om akoestische wandpanelen of akoestische plafondpanelen, er is een geschikte oplossing voor elke leef- en werkruimte.

Geluidsabsorptie van akoestische panelen

De akoestische panelen en akoestische wandpanelen zorgen ervoor dat door geluidsabsorptie de nagalmtijd wordt verkort en deze niet meer als hinderlijk wordt ervaren. Het aantal vierkante meters akoestisch materiaal, dat nodig is om een aangename akoestiek te bereiken, is bepalend voor het aantal of de grootte van de akoestische panelen. Bijkomend voordeel is dat deze oplossing zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld een bijzondere fotoprint, die helemaal past bij de uitstraling van de ruimte.

Voor elke ruimte

De akoestische panelen en wandpanelen passen zo in elk interieur. Niet alleen in de woonkamer, maar ook op uw werkplek of in de keuken, Hoewel elke ruimte een verschillende akoestiek kent, kunt u als uitgangspunt aanhouden dat zo'n 40% tot 50% aan akoestische panelen nodig is voor voldoende geluidsabsorptie. Uiteraard zijn onze panelen voorzien van uitstekend geluidsabsorberend materiaal.

Prima akoestische prestaties

In ruimtes met veel harde materialen en lege harde wanden, die in kleine ruimtes het geluid naar elkaar weerkaatsen en zo zorgen voor hinderlijke nagalm, kunt u met akoestische panelen of wandpanelen de akoestiek verbeteren. Ze hebben prima akoestische prestaties. Minder nagalm en echo betekent dat u elkaar beter kunt verstaan, u niet gestoord wordt door omgevingsgeluiden en u zich beter kunt concentreren. Kortom, een betere akoestiek met de kennis en het vakmanschap van Pennings Akoestiek.

Akoestische panelen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van akoestische panelen en wandpanelen? Bijvoorbeeld over de akoestische prestaties of over de kosten?
Neem dan contact met ons op. We helpen u graag aan de beste akoestiek!
Wilt u meer weten over
akoestische panelen?
Neem telefonisch contact met ons op via 073-691 0527(073) 691-0527 ofStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.comStuur ons een e-mail op info@penningsgroep.com