Mail ons(073) 691-0527

Akoestiek verbeteren met Pennings Akoestiek

Voor elk akoestisch probleem een akoestische oplossingNaadloos akoestisch plafond - Pennings Akoestiek

Wanneer zijn nagalm en echo hinderlijk, wanneer wordt geluid als onprettig ervaren ofwel wanneer spreek je van een akoestisch probleem? Dat bepalen wij niet, maar dat bepaalt u zelf. Pennings Akoestiek kiest bewust voor een betrokken en persoonlijke benadering: akoestiek verbeteren en het akoestisch probleem is dat wat u als hinderlijk ervaart, vertaald wordt in duurzame en akoestische oplossingen. Hierbij gaat het niet alleen om de functionele toepassing van onze akoestische plafonds, wanden, panelen en wandpanelen; het gaat er ook om dat de oplossing aansluit bij de architectuur of inrichting van de ruimte en bij uw persoonlijke wensen en uiteraard het akoestisch probleem tackelt.

Mogelijkheden in akoestiek verbeteren

Akoestiek verbeteren kent vele mogelijkheden en even zoveel akoestische oplossingen. Voor uw bedrijfspand kan een naadloos akoestisch plafond de beste oplossing zijn voor uw akoestiek probleem; voor de kleinere werkplek zijn akoestische panelen of akoestische platen een goede oplossing om de nagalm en echo te verminderen. En als u bijvoorbeeld in uw woonkamer akoestiek wil verbeteren dan heeft u natuurlijk ook te maken met het interieur van uw woonkamer. Dan kunnen de akoestische schilderijen een prima akoestische oplossing zijn. Maar voor welke akoestische oplossing u ook kiest, met Pennings Akoestiek heeft u een partner met alle kennis en kunde in huis om nagalm en echo in elke ruimte te verminderen tot een prettig en comfortabel geluidsniveau.

Akoestische producten en materialen

Pennings Akoestiek biedt akoestische producten en materialen voor uw woning, kantoor, zwembad, museum, bedrijfspand, concertzaal of studio om uw akoestische probleem op te lossen. Bekijk eens rechts op deze pagina de akoestische oplossingen en zie dat er op het gebied van akoestiekverbetering heel veel mogelijk is. En wilt u een indruk krijgen hoe akoestiek eruit ziet? Kijk dan eens bij onze projecten! Zo krijgt u een indruk hoe wij akoestische problemen aanpakken en oplossen. En natuulijk maakt u kennis met uiteenlopende akoestische oplossingen. Oplossingen die alle gemeen hebben dat de echo en nagalm maximaal gereduceerd worden én die ook technisch optimaal zijn uitgevoerd. Van een naadloos akoestisch plafond heeft u tot in lengte van dagen plezier!

Uitgebreide range akoestische producten

Akoestisch probleem en producten

Pennings Akoestiek maakt gebruik van een uitgekiende productrange akoesische oplossingen en producten, helemaal gericht op het verbeteren van uw akoestiek in uw woonkamer, hal, kantoor, concertzaal, zwembad of elders. Pennings Akoestiek heeft door jarenlange ervaring in het oplossen van akoestische problemen, kennis over akoestiek en akoestische materialen en de uitstekende service een toonaangevende rol in de branche. Hierdoor zijn we in staat om een veelheid aan akoestische oplossingen te bieden voor optimale akoestiekverbetering. Wilt u meer weten over onze aanpak of heeft u een akoestiekprobleem, last van hinderlijke nagalm of echo in uw woning, kantoor of andere ruimte. Neem dan contact met ons op. Pennings Akoestiek heeft voor elk akoestisch probleem een akoestische oplossing.